Červenec 2007

Bravo Girls

31. července 2007 v 17:29 | lentilka |  Bravo Girls
Bravo Girls: Všechno nebo nic - Bring It On: All or NothingOriginální název:
Bring It On: All or Nothing Typ filmu: Komedie Rok výroby: 2006
Hrají:
Hayden Panettiere , Gus Carr , Rihanna
Popis:
Připravte se na ještě více zábavy, drzosti a vzrušení v téhle úplně nové komedii! Když se oblíbená Britney Allen (Hayden Panettiere) přestěhuje z nóbl čtvrti Pacific Vista do dělnické Crenshaw Heights, jako by se z roztleskávačského nebe rázem propadla do pekla. S novými spolužáky nevychází a s hlavní roztleskávačkou místního školního týmu Camille (Solange Knowles-Smith) se vyloženě nesnese. Ale pak v týmu získá místo a čeká ji prestižní souboj se svými bývalými kolegyněmi. Ty, které zvítězí, se zúčastní televizního natáčení s vycházející pěveckou hvězdou Rihannou. Jen jeden tým to dokáže a navždy se zapíše do historie roztleskávaček!

Duncan James

31. července 2007 v 16:48 | lentilka |  Duncan James
Duncan James
Povolání: Zpěvák
Věk: 30
Datum narození: 7. 04. 1978
Místo narození: Salisbury, Anglie
Znamení: Beran
Člen skupiny: Blue
Duncan James se narodil v Salisbury, v Anglii, 7.4.1979, v 4:55 hod. Jeho matce, Fioně Inglis, bylo 22 let. Jeho otec, Simon Roscoe, opustil Fionu, když byla těhotná. Dlouho se stěhovali, a pak se usadili v Bournemouthu. Tady žili do Duncanových třinácti let, poté se přestěhovali i s Fioniným přítelem do východního Devonu. Duncan šel do Sidmouth College, kde začal hrát v divadle. Jeho divadelní učitelka, Angela Davies, ho podporovala a věřila, že on bude hvězda jevišť.
Jedna z jeho prvních rolí byla Dr.Watson v "Sherlock Holmes: The Musical". Hraní byl Duncanův největší koníček. Chtěl se stát hercem, ale jeho máma neměla dost peněz, tak si Duncan začal vydělávat sám. Vždycky věděl, že chce být slavný, tak byl opravdu vytrvalý. Pracoval jako parkovací obsluha, barman, v zábavním parku Fionina přítele, využíval svého talentu a zpíval v různých barech a hospodách. V jedné z hospodě se setkal s Antonym Costou, který tam byl na oslavě narozenin svého otce. Antonymu se líbil Duncanův hlas, tak mu řekl o vznikání jeho skupiny. Duncan byl nadšený. Za krátko vzali jejich kamarády Leeho Ryana a Simona Webba.
Vytvořili skupinu zvanou "BLUE". jejich první singl "All Rise" natočili 21.5.2001 a umístili se čtvrtí v Britské hitparádě. To byl pro ně velký úspěch. Společně natočili 4 alba (All Rise, One Love, Guilty a Best of Blue) a hodně písní. Blue spolu byli 5 let. Rozpad oznámili v březnu 2005. Každý člen skupiny chtěl mít svůj vlastní solový projekt. Simon a Lee natočili své první solo albumy v létě 2005, Antony chce dělat herectví a Duncanovi vyšlov roce 2006 solové album s názvem Future Past......


Brad Pitt-filmografie

31. července 2007 v 16:30 | lentilka |  Brad Pitt
2008 - Po přečtení spalte (Burn After Reading) role: Chad Feldheimer
2008 - Episode dated 24 February 2008
2008 - Premio Donostia a Antonio Banderas role: Louis de Pointe du Lac
2008 - Podivuhodný případ Benjamina Buttona (The Curious Case of Benjamin Button)
2007 - 51 premis Sant Jordi de cinematografia role: Richard
2007 Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, The ...Jesse James
2007 Dannyho parťáci 3 (Ocean's Thirteen) ...Rusty Ryan
2006 Boffo! Tinseltown's Bombs and Blockbusters ...Rusty Ryan
2006 Babel (Babel) ...Richard
2005 Mr&Mrs Smith (Mr. & Mrs. Smith) ...John Smith
2004 Trója (Troy) ...Achilles
2004 Ocean's Twelve ...Rusty Ryan
2002 Milujte svého zabijáka (Confessions of a Dangerous Mind) ...Brad, Bachelor #1
2002 Ultimate Fights from the Movies ...Mickey O'Neil (Snatch)
2001 Growing Up Grizzly ...Vypravěč
2001 Spy Game (Spy Game) ...Tom Bishop
2001 Dannyho parťáci (Ocean's Eleven) ...Rusty Ryan
2001 Mexičan (The Mexican) ...Jerry Welbach
2000 Snatch. ...Mickey O'Neil
1999 Klub rváčů (Fight Club) ...Tyler Durden
1998 Seznamte se, Joe Black (Meet Joe Black) ...Joe Black
1997 Devil's Own, The ...Rory Devaney/Francis Austin McGuire
1997 Sedm let v Tibetu (Seven Years in Tibet) ...Heinrich Harrer
1997 Dark Side of the Sun, The ...Rick
1996 Spáči (Sleepers) ...Michael Sullivan
1995 12 Opic (Twelve Monkeys) ...Jeffrey Goines
1995 Sedm (Se7en) ...Detective David Mills
1994 Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles ...Louis de Pointe du Lac
1994 Favor, The ...Elliott Fowler
1994 Legenda o vášni (Legends of the Fall) ...Tristan Ludlow
1993 Pravdivá romance (True Romance) ...Floyd
1993 Kalifornia ...Early Grayce
1992 Senzační svět (Cool World) ...Detective Frank Harris
1992 River Runs Through It, A ...Paul Maclean
1991 Two-Fisted Tales ...Billy (segment "King of the Road")
1991 Thelma a Louise (Thelma & Louise) ...J.D.
1991 Across the Tracks ...Joe Maloney
1991 Johnny Suede ...Johnny Suede
1990 Image, The ...Steve Black
1990 Too Young to Die? ...Billy Canton
1989 Cutting Class ...Dwight Ingalls
1988 Stoning in Fulham County, A ...Theodore 'Teddy' Johnson
1987 Less Than Zero ...Partygoer/Preppie Kid At Fight
1964 Another World ...Chris (1987)

Brad Pitt

31. července 2007 v 16:27 | lentilka3044 |  Brad Pitt
Brad Pitt
Povolání: Herec
Věk: 45
Datum narození: 18. 12. 1963
Místo narození: Shawnee, Oklahoma, USA
Znamení: Střelec

Brad Pitt vyrůstal ve Springfieldu jako nejstarší ze tří dětí ve věřící rodině. Jeho otec se jmenoval Bill Pitt a vlastnil přepravní společnost, jeho matka byla školní poradkyně. Vystudoval Kickapooho střední školu, po střední škole začal studovat na Univerzitě v Missouri žurnalistiku, grafický a reklamní desing a reklamu.
Od dětství se velmi zajímal o film a vše kolem něj. Nakonec se rozhodl, že opustí školu a vydá se do Los Angeles, bez dokončeného vysokoškolského vzdělání. Kde si zahrál v jednom nepříliš úspěšném TV seriálu. Potom, aby si vydělal na herecké kurzy, věnoval se obvyklým zaměstnáním začínajících herců: prodával zmrzlinu, hlídal parkoviště a převlečen za kuře dělal živou reklamu. Zpočátku měl štěky pro reklamu a televizi, postupně se snažil dostat do filmu.
Brzy víře ve vlastní herecké schopnosti, která mu dodávala naději, podal pomocnou ruku jeho mladistvý sexy zjev. Dostal roli v prestižní reklamě na Levis a v seriálu Dallas, kde hrál přítele dcery Priscilly Presley. Odtud už byl jen krok na filmové plátno. Film Cutting Class sice za moc nestál, ale pro Brada Pitta se stal odrazovým můstkem k pozici filmové superhvězdy.
Vysoce ceněný režisér Ridley Scott jej obsadil do deanovské role floutka, který ve feministickém roadmovie Thelma a Louise dá Geeně Davisové poznat její první orgasmus a zároveň, jaké to je nechat se okrást o všechny peníze. Následovala hlavní role mladíka toužícího se přiblížit svému rokenrolovému idolu ve snímku Johnny Suede a film The Favor. Pak už vedla Pittova cesta pouze od úspěchu k úspěchu.
V Senzačním světě měl za partnerku Kim Basingerovou, režíroval ho Robert Redford v kritiky opěvovaném a zároveň vysoce diváckém dramatu Teče tudy řeka, čistě záporná role psychopata jej zbavila svazující nálepky milovníka a Interview s upírem mu konečně po boku Toma Cruise poskytlo status superhvězdy. Ten následující trháky jako Legenda o vášni, Sedm a Dvanáct opic (byl za ně nominován na Zlatý glóbus i Oscara) jedině potvrdily.
Brad Pitt se stal jedním z divácky nejpřitažlivějších mladých herců v Hollywoodu a People Magazine jej označil za Nejvíc sexy ze všech žijících mužských idolů.
Byl ženatý s herečkou Jennifer Aniston (Přátelé), nyní žije s Angelinou Jolie (Lara Croft), se kterou se seznámil pří natáčení filmu Mr. and Mrs. Smith. Mají spolu celkem šest dětí, tři adoptované a tři vlastní


Brad Pitt - kam si napsat o autogram

31. července 2007 v 16:24 | lentilka |  Brad Pitt
Brad Pitt - obrázek

Rodné jméno

William Bradley Pitt

Místo narození

Shawnee, Oklahoma, USA

Datum narození

18. prosince 1963 (Střelec)
43 let (44. narozeniny slaví za 141 dní)

Kam si napsat o autogram

c/o Creative Artists Agency
9830 Wilshire Blvd.
Beverly Hills, CA 90212
USA

Angelina Jolie - zajímavosti, drby a výroky

31. července 2007 v 16:15 | lentilka |  Angelina Jolie

Zajímavosti, drby

Má Oscara za vedlejší roli v jinak nepříliš ceněném snímku Narušení (1999).
Pravidelně se umisťuje v první trojici - ne-li na absolutní špici - nejvíce sexy hereček na světě v různých anketách.
Angelina se proslavila nejen svými filmy, ale i bouřlivým stylem života. Byla dvakrát vdaná: za herce Jonnyho Lee Millera a poté Billyho Boba Thorntona. Vztah s Billy Bobem ovšem ukončila žárlivost na adoptivního kambodžského syna Maddoxe, kterého si pár osvojil v březnu 2002.
V červenci roku 2005 adoptovala další dítě: tentokrát holčičku z Etiopie a dala jí jméno Zahara Marley Jolie.
V současnosti chodí s Bradem Pittem a 27. května se jim narodila holčička Shiloh Nouvel Jolie-Pitt.
Pár si v březnu 2007 osvojil daší dítě - tentokrát tříletého vietnamského chlapečka Paxe Thiena.
Její otcem je slavný herec Jon Voight.
Má francouzské, indiánské a dokonce i české předky (dědeček jejího otce byl z Čech).
Výroky
"Když někoho milujete hrozně moc, můžete mu samou láskou i zlomit vaz."

"Jsi mladá, jsi opilá, jsi v posteli, máš v ruce nůž a prostě se to stane." (reakce na obvinění, že řeže své partnery nožem!)

"Opravdu mám vedle postele nůž, ale obvykle ho používám na otvírání dopisních obálek."

"Klidně bych někoho zabila! Samozřejmě bych však byla raději, kdybych ten krásný steelfighter s vykládanou rukojetí nemusela nikdy použít."

"Vždycky jsem nesnášela lidi, kteří byli šťastní a pořád se usmívali. A teď jsem jako oni!"

"Jeden pokoj ve svém domě jsem dala celý vyčalounit. Je určen pro ty noční chvilky, kdy chcete jeden druhého samou láskou zabít."

"Jsem herečka ... člověk, který se rád ukazuje. Třeba na titulních stránkách časopisů. Ano, jsem to já, ale občas nad odvážnějšími obrázky brečím, protože si připadám jako děvka."

Angelina Jolie

31. července 2007 v 16:10 | lentilka3044 |  Angelina Jolie
Angelina Jolie

Povolání: Herečka
Věk: 33
Datum narození: 4. 06. 1975
Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA
Znamení: Blíženci
Angelina, celým jménem Angelina Jolie Voight, se narodila herečce Marcheline Bertrand a herci Jonu Voightovi. Do kontaktu s herectvím se dostala, již ve věku pěti let a to po boku svého otce v komedii režiséra Hal Ashbyho "Looking to Get Out". V jedenácti letech začala studovat herectví v divadelním institutu Lee Strasberga. Od šestnácti let začala pracovat jako profesionální modelka v Londýně, New Yorku a Los Angeles. Objevila se v hudebních klipech od skupin Meatloaf, Lemonheads, Lenny Kravitz a Rolling Stones.
Mimo Lee Strasberg Theatre Institute v New Yorku studovala na New York University, kde si také poprvé zahrála v divadelní produkci. Po absolvování školy začala pracovat ve skupině UCLA School of Cinema. Zde také natočila svůj první studentský film pod režisérským dohledem svého bratra Jamese Haven Voighta.
Jako herecký nováček se brzy objevila v malé filmové roli "Cyborg 2" (1993), film o kříženci člověka s robotem nebyl příliš úspěšný. O dva roky později získala první hlavní roli počítačového hackera v thrilleru Nebezpečná síť "Hackers", kde poprvé poznala chuť uznání. Ve filmu se seznámila se svým prvním manželem britským hercem Johny Lee Millerem. Vzali se krátce po natáčení. Na svatbu si Angelina vzala místo tradičních bílých šatů černé kožené kalhoty a bílou košili, na kterou napsala svou vlastní krví jméno svého nastávajícího. Tento vztah jim však nevydržel ani rok.
Po účinkování v několika průměrných filmech, jako komedie "Love in all there is"(1996) a krimi thriller Ruce od krve "Playing God" (1997), kde si zahrála po boku Davida Duchovnyho. Za roli Cornelie Wallaceové v televizním dramatu "George Wallace" získala Zlatý Glóbus za nejlepší ženský herecký výkon a nominaci na Emmy. Snímek, který ji vynesl do světa hvězd se jmenoval "Gia", autobiografické televizní ztvárnění kontroverzního života modelky Gii Carangiové. Za tento film získala druhý Zlatý Glóbus a nominaci na Emmy. Brzy po těchto úspěších se objevila v několika televizních talk show a objevila se na mnoha obálkách velkých časopisů.
Díky těmto úspěchům dostává velké množství nabídek významných rolí, nakonec se objevila po boku Gillian Anderson, Ellen Burstyn a Seana Conneryho v romantickém dramatu Podoby lásky "Playing By Heart" (1998). Následující rok se stala součástí dalšího kvalitně obsazovaného komedii Mikeho Newellse Bláznivá runway "Pushing Tin", zde si zahrála po boku Johna Cusacka a Billyho Boba Thorntona. Ačkoliv film neměl zápornou kritiku, nedokázal finančně úspět. Ve stejný rok si zahrála po boku Denzela Washingtona v thrilleru Sběratel kostí "The Bone Collector".
Dalším velmi významným úspěchem byla role Lisy ve filmu Narušení "Girl, Interrupted" (1999). Zde hraje bezcitnou pacientku psychiatrické léčebny spolu s Winona Ryder. Za tuto roli získala cenu Akademie a Zlatý Glóbus pro nejlepší herečku ve vedlejší roli. Poté se opět vdala, tentokráte za 45 letého herce Billyho Boba Thortona.
V roce 2000 se objevila v kriminálním příběhu se silnými auty 60 sekund, kde si zahrála po boku Nicolase Cageho. Rok 2001 byl pro Angelinu opravdu úspěšný, nejprve se objevila v thrilleru Sedmý hřích "Original Sin", v němž si zahrála po boku Antonia Banderase. Následně pěkně tvarovaná ve filmovém ztvárnění veleúspěšné počítačové hry Tomb Raider, v hlavní roli Lary Croft stejnojmenném filmu "Lara Croft: Tomb Raider". Podle některých zdrojů se její manželství s Billy Bobem Thortonem v roce 2002 rozpadlo.
Angelina Jolie je matkou tří dětí. V roce 2002 adoptovala v Kambodži Madoxxe, v roce 2005 adoptovala Zaharu Marley z Etiopie a v březnu roku 2007 Pax Thien z Vietnamu
V součastnosti žije s Bradem Pittem a spolu mají k adoptovaným dětem ještě tři vlastní děti, dvouletou Shiloh Nouvel Jolie-Pitt a nedávno narozená dvojčátka, chlapeček Knox Léon Jolie-Pitt a holčička Vivienne Marcheline Jolie-Pitt.

Zajímavosti:
Její bratr, James Haven Voight, režíroval pět filmů s Angelinou.
Druhý manžel Billy Bob Thorton byl herec a jejich manželství trvalo od 05.08.2000 - 2002.
Angelina měří 170 cm (5'7").
Tetování (údajně má 9 tetování)
- velký černý kříž s proslovem na tříslech
- Čínský drak na levé paži a nad ním jméno Billy Bob
- runa na jejím levém předloktí
- dva domorodé obrazce na pozadí
- Japonský symbol "smrti" na rameni
- Latinské texty na břiše, jenž znamenají "Co mě živí, to mě také zničí"
- A prayer for the wild at heart kept in cages (Modlitba za všechna srdce držená v klecích)
- malé "h" za zápěstím a na pravé paži hlava draka

Angelina Jolie - kam si napsat o autogram

31. července 2007 v 16:10 | lentilka |  Angelina Jolie

Angelina Jolie - obrázek

Rodné jméno

Angelina Jolie Voight

Místo narození

Los Angeles, CA, USA

Datum narození

4. června 1975 (Blíženci)
32 let (33. narozeniny slaví za 309 dní)

Kam si napsat o autogram

Angelina Jolie
c/o Geyer Kosinski
955 South Carrillo Drive
Suite 300
Los Angeles, CA 90048
//<![CDATA[ //]]>
Angelina Jolie
5757 Wilshire Blvd.
Los Angeles, CA 90036
USA

C/O William Morris Agency
151 El Camino Drive
Beverly Hills, CA 90212
USA

Navstevnost za tyden (23.7.2007 - 29.7.2007)

31. července 2007 v 15:54 | lentilka
Dobry den,

Statistika pro stranku:
Nazev: Lentilčin blogísek

Navstevnost za minuly tyden (23.7.2007 - 29.7.2007) je:
Pondeli: 192
Utery: 188
Streda: 211
Ctvrtek: 170
Patek: 174
Sobota: 178
Nedele: 169

Celkem: 1282

Navstevnost za tyden (16.7.2007 - 22.7.2007)

31. července 2007 v 15:53 | lentilka
Dobry den,

Statistika pro stranku:
Nazev: Lentilčin blogísek
Navstevnost za minuly tyden (16.7.2007 - 22.7.2007) je:
Pondeli: 224
Utery: 235
Streda: 476
Ctvrtek: 413
Patek: 262
Sobota: 156
Nedele: 174

Celkem: 1940

Navstevnost za tyden (9.7.2007 - 15.7.2007)

31. července 2007 v 15:52 | lentilka
Dobry den,

Statistika pro stranku:
Nazev: Lentilčin blogísek

Navstevnost za minuly tyden (9.7.2007 - 15.7.2007) je:
Pondeli: 278
Utery: 289
Streda: 301
Ctvrtek: 308
Patek: 278
Sobota: 175
Nedele: 198

Celkem: 1827

Navstevnost za tyden (2.7.2007 - 8.7.2007)

31. července 2007 v 15:50 | lentilka
Dobry den,

Statistika pro stranku:
Nazev: Lentilčin blogísek

Navstevnost za minuly tyden (2.7.2007 - 8.7.2007) je:
Pondeli: 266
Utery: 248
Streda: 236
Ctvrtek: 218
Patek: 181
Sobota: 175
Nedele: 202

Celkem: 1526

Miluji tě k sežrání

13. července 2007 v 21:28 | lentilka |  Miluji tě k sežrání
Americká taškařice Just Friends začíná úplně stejně jako proslulé teenagerské historky "prcičkovského" ražení. Vidíme středoškoláka Chrise, směšného, naducaného tlouštíka s dvojitou bradou a prasečími očíčky, jak se vlichocuje do přízně přitažlivé Jamie. Ta mu však nabízí jen kamarádství... Jenže pak následuje ostrý střih: uplynulo deset let, z Chrise, jenž se z rodného zapadákova odstěhoval do "velkého světa", se stal přitažlivý mladý muž pracující v hudebním průmyslu. Po mnoha letech ho služební cesta (se směšně nadutou, exaltovanou zpěvačkou Samanthou, s níž měl dojednat vydání desky) zavede do rodných míst. Ač se Chris nyní snaží vystupovat se světáckou přezíravostí, při opětovném setkání s Jamií na povrch vyplují dávné zábrany. Chris dlouho není schopen úplně obyčejného činu - vyznat jí lásku.

John Tucker Must Die

13. července 2007 v 21:27 | lentilka |  John Tucker Must Die
Dívka Kate, která byla vždy a všude outsider a neviditelná, se přestěhuje se svojí mámou do nového města. Tam se ve škole snaží zapadnout a získat si kamarádky, ale jako obvykle se jí to vůbec nedaří. Pracuje jako servírka v jedné restauraci a tam uvidí nejoblíbenějšího a nejpěknějšího kluka ze školy, Johna Tuckera, jak si každý den vodí jinou dívku a říká jí, jak ji miluje a je pro něj tou jedinou. Kate si o Johnovi myslí svoje a když ho vidí, tak se jí rozhodně nepodlamují láskou kolena, jako každé jiné holce. Johnovi holky to ale o sobě navzájem neví, že chodí s nimi všemi. Jednoho dne se to ale dozví a nastane pořádná bitka. Kate se je snaží uklidnit, ale moc to nepomůže. Všechny čtyři jsou tím pádem po škole. A tak získá Kate tři kamarádky, které se spolu předtím sice vůbec nebavily, ale nyní se z nich stane nová parta. Přemýšlí, jak by se Johnovi pomstily a vymýšlí různé vtípky, jenže on to vždy převrátí tak, že se s něj stane hvězda. Nakonec tu zbývá už jen jedna možnost, když John zlomil srdce jim, musí se tu najít někdo, kdo zlomí srdce jemu. Tou osobou má být Kate!

Jesse Metcalfe

13. července 2007 v 21:26 | lentilka |  Jesse Metcalfe



Jonathan Bennett - Životopis

12. července 2007 v 20:08 | lentilka |  Jonathan Bennett


Jonathan Bennett - fotky

12. července 2007 v 18:29 | lentilka |  Jonathan Bennett

http://www.tiga.by/img/photo/4155b.jpghttp://www.voote.com/images/00011/Reg.1183.7.jpg

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek