Březen 2007

Welcome to my sweet world

25. března 2007 v 21:33 | lentilka |  Spřátelené blogy
A další spřátelenej blog. http://girl-world.blog.cz/ Je fakt dobrej tak na něj juknite.

Super náhradník-mp3

25. března 2007 v 21:27 | lentilka

Stáhnout MP3 - Flipsyde - Spun

The Veronicas - 4ever- STÁHNOUT MP3
Ok Go - Invincible- STÁHNOUT MP3
Zatím jsem sehnala jen tyhle. Až seženu další tak to sem přidám.

Avril Lavigne

24. března 2007 v 16:21 | lentilka
Avril Lavigne - Girlfriend - STÁHNOUT MP3

Lafee

23. března 2007 v 23:43 | lentilka
Lafee-Warum.wma

Evanescence

23. března 2007 v 23:22 | lentilka
Evanescence - My Immortal - STÁHNOUT MP3

Lucie Vondráčková

22. března 2007 v 18:55 | lentilka
Lucie Vondráčková - Vítr - STÁHNOUT MP3

Žába k zulíbání

19. března 2007 v 19:34 | lentilka
Butch walker - Take tomorrow Žába k zulíbání

Kristen Bell (Veronica Mars)

18. března 2007 v 19:55 | lentilka |  Kristen Bell


Narodila se 18. července 1980 v Detroitu ve státě Michigan. Už jako malá snila o herecké dráze, ale byla hodně stydlivá a plachá. Velkou zásluhu na odstranění těchto problémů, které jí bránily ve splnění snu, měla její matka. Rodina se odstěhovala do New Yorku , kde Bell začala studovat na prestižní univerzitě Tisch School of the Arts, obor muzikál.
V roce 2001 debutovala na Brodway v divadelní hře "The Adventures of Tom Sawyer". Bell si uvědomila, že může být stejně dobrá i ve filmu nebo televizi , takže se vydala do Los Angeles.
Opravdu skvělé výkony předvedla v televizních filmech "Moonlight Bay" a "Gracie's Choice". Pozornost na sebe strhla i účinkováním v seriálech "Everwood" a "Deadwood". Ten skutečně velký úspěch přišel nedávno, s rolí Veronici Mars, ve stejnojmeném seriálu. V USA se už odvysílaly obě natočené řady a teď se jedná o třetí. Spousta lidí Bell zná jen díky Veronice, ovšem nyní se jí hrne spousta nabídek na celovečerní filmy a její hvězda pomalu, ale jistě stoupá filmovým nebem vzhůru.
Filmografie:
  • Flatland: The Movie (2006) - čarodějnice
  • Fanboys (2007)....Zoe
  • Veronica Mars(2004-2006) - Veronica Mars
  • Roman (2006) - dívka
  • Pulse (2006) - Mattie Webber
  • Fifty Pills (2006) - Gracie
  • The Receipt (2005) - kráska
  • Deepwater (2005) - sestra Laurie
  • Reefer Madness: The Movie Musical (2005) - Mary Lane
  • Deadwood (2004) - Flora Anderson
  • Spartan (2004) - Laura Newton
  • Gracie's Choice (2004)- Gracie Thompson
  • Everwood (2003) - Stacey Wilson
  • The O'Keefes - majitelka Virginie
  • American Dreams (2003) - Amy Fielding
  • The Shield (2003) - Jessica Hintel
  • Pootie Tang (2001) - dcera manažera
  • Polish Wedding (1998) - teenagerka


fotky Amandy Bynes

17. března 2007 v 22:31 | lentilka3044 |  Amanda Bynes
Amanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda BynesAmanda Bynes

Anketa-Chad Michael Murray

17. března 2007 v 21:53 | lentilka |  Ankety
Copak říkáte na Chada.......?
Chad Michael MurrayChad Michael MurrayChad Michael MurrayChad Michael MurrayChad Michael MurrayChad Michael MurrayChad Michael MurrayChad Michael MurrayChad Michael MurrayChad Michael MurrayChad Michael MurrayChad Michael MurrayChad Michael Murray

Titanic

17. března 2007 v 21:46 | lentilka |  Ankety
Titanic/Titanic/Titanic/Titanic/Titanic/Titanic/Titanic/Titanic/Titanic/Titanic/Titanic/Titanic/Titanic/Titanic/Titanic/Titanic/

Super Náhradník

17. března 2007 v 21:39 | lentilka |  Ankety
Viděli jste tenhle supa filmík?

The O.C. California

17. března 2007 v 21:32 | lentilka |  Ankety

Veronica Mars

17. března 2007 v 21:16 | lentilka |  Ankety
Sledujete tenhle xxsuper serial?

Gilmore Gilrs

17. března 2007 v 21:10 | lentilka |  Ankety
Copak říkate na tenhle supa seriál?
Gilmorova děvčata/Gilmore Girls/ Gilmorova děvčata/Gilmore Girls/Gilmorova děvčata/Gilmore Girls/Gilmorova děvčata/Gilmore Girls/Gilmorova děvčata/Gilmore Girls/Gilmorova děvčata/Gilmore Girls/Gilmorova děvčata/Gilmore Girls/

Povídky

17. března 2007 v 21:04 | lentilka |  Ankety
Líbí se Vám moje povídky a povídky kamošky?

Co ta holka chce?

17. března 2007 v 21:03 | lentilka |  Ankety
Viděli jste.....?
Co ta holka chceCo ta holka chceCo ta holka chceCo ta holka chceCo ta holka chce

Oliver James

17. března 2007 v 20:54 | lentilka |  Ankety
Tak co?? Copak si myslíte o tomto .......?
Oliver (III) JamesOliver (III) James Oliver (III) JamesOliver (III) James

Let’s Dance-fotky

17. března 2007 v 18:39 | lentilka |  Let’s Dance

Let’s Dance

17. března 2007 v 18:22 | lentilka |  Let’s Dance
Let’s Dance - Step upMotto:
Každý si zaslouží šanci následovat své sny… ale někteří lidé mají jen jeden pokus....
Typ filmu:
Drama Milostný
Rok výroby:
2006
Hrají:
Channing Tatum , Jenna Dewan
Popis:
Tyler Gage je rebel na špatné straně Baltimoru, který má však sen, že se jednoho dne odtud dostane. Nora je prvotřídní prima balerína, která navštěvuje v Baltimoru ultra-elitní Marylandskou školu umění, a jediná věc, která stojí v cestě její jasně zářivé budoucnosti, je najít skvělého tanečního partnera pro své vystoupení. Když se Tyler kvůli potížím se zákonem dostane do Marylandské školy umění na veřejně prospěšné práce, je pro všechny jen drzým outsiderem. Jeho taneční nadání se však nezapře a Nora zjistí, že v tomto drsném klukovi je něco víc. Podaří se oběma realizovat své sny? A co láska? Nezkomplikuje jim životy?